Menu

Lees voor

 

Corona

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! Dat betekent waarschijnlijk dat je interesse hebt om bij te dragen aan de bestrijding van het coronavirus in Zeeland.


Om het coronavirus te bestrijden heeft GGD Zeeland een aparte organisatie opgezet: de COVID-19 projectorganisatie. 

 

Meer over de COVID-19 projectorganisatie

Deze organisatie bestaat uit vier teams: 

  • Vaccinatie
  • Testen
  • Klant contact centrum
  • Bron- en contactonderzoek

Samen zijn deze teams verantwoordelijk voor het opsporen en indammen van de verspreiding van het COVID-19 virus en voor het beantwoorden van vragen. Teamleiders coördineren de dagelijkse werkzaamheden. Bovendien coachen en begeleiden zij de medewerkers en bewaken zij de kwaliteit van het werk.

Verwachting 2022 / 2023

Momenteel zijn er voldoende artsen, prikkers/optrekkers, administratief medewerkers, hosts en planners die zich bij ons inzetten.

De werving en selectie van tijdelijke medewerkers voor de projectorganisatie is specialistisch werk. Om die reden besteedt de projectorganisatie dit uit aan een van haar partners.

Heb je interesse in tijdelijk werk bij de COVID-19 projectorganisatie? Dan nodigen we je uit een e-mail te sturen naar onze samenwerkingspartner Driessen (GGDZeeland@Driessen.nl). Geef in deze e-mail duidelijk aan wat jouw werkervaring is en naar welke functie(s) jouw interesse uitgaat. Vermeld natuurlijk ook duidelijk je naam, adres en telefoonnummer.
 
Dank voor je belangstelling!


 

 

 

Meer informatie of vragen?

Vraag naar de afdeling HRM

 

ALGEMEEN NUMMER

 

0113 - 249 400 

Maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur