Menu

Lees voor

 

Vacatures corona

 

Om het coronavirus te bestrijden heeft GGD Zeeland een aparte organisatie opgezet, namelijk de COVID-19 projectorganisatie. Deze projectorganisatie wordt geleid door een programmamanager COVID-19. Daarnaast bestaat de projectorganisatie uit twee onderdelen (projecten) met ieder een verantwoordelijk projectmanager.

 

Het eerste project dat wordt geleid door een projectmanager bestaat uit drie teams, namelijk: het klant contact center, de teststraten en de afdeling bron- en contactonderzoek (BCO). BCO is verantwoordelijk voor het opsporen en indammen van de verspreiding van het COVID-19 virus en voor het beantwoorden van vragen van publiek en professionals. De teams worden (operationeel) aangestuurd door drie coördinatoren. Deze coördineren de dagelijkse werkzaamheden van het BCO-team, triage en bemonstering, bewaken mede de kwaliteit van het werk, en coachen en begeleiden de medewerkers in het werk. Ook zijn twee artsen en vijf verpleegkundigen onderdeel van de afdeling. Zij staan onder vakinhoudelijke supervisie van het team Infectieziektebestrijding.

 

Het tweede project met een verantwoordelijk projectmanager is vaccineren. Hieronder valt zowel de massavaccinatie op vaste locaties, als het fijnmazig vaccineren op pop-up locaties en met de vaccinatiebussen. In dit project werken onder andere coördinatoren, artsen, prikken, optrekkers, administratieve medewerkers en planners.

 

Wil jij ook bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus in Zeeland? De werving en selectie voor de projectorganisatie is uitbesteed aan uitzendbureau Driessen. Voor openstaande vacatures neem je een kijkje op de website van Driessen .

 


 

 

 

Meer informatie of vragen?

Vraag naar de afdeling HRM

 

ALGEMEEN NUMMER

 

0113 - 249 400 

Maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur