Menu

Lees voor

 

Alleen samen maken we onze ambities waar!
Met ruim driehonderd collega's werken wij dagelijks aan het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. Onze ambitie is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.

Wil jij bijdragen aan een gezonder Zeeland? Heb jij oog voor toekomstige trends en ontwikkelingen op het gebied van Publieke gezondheid en kun je dit vertalen naar beleidsadviezen? Dan zoeken wij jou!
 
Wij verwelkomen graag een nieuwe collega voor de functie van:

 

Adviseur Publieke Gezondheid

12 uur per week (0.33 fte)
 

Wat ga je doen?

Je werkt in deze functie aan Publieke Gezondheid in Zeeland. Je vertaalt epidemiologische gegevens en landelijke ontwikkelingen naar beleidsinformatie voor gemeenten en andere organisaties. Je werkt mee in integrale projecten om de Zeeuwse inwoner te verleiden om zo gezond mogelijk te leven. Innovatie, nieuwe verbindingen en omgevingsgerichte aanpak vanuit onderwijs, overheid en ondernemers zijn hierbij cruciaal.  De vitaliteit van de Zeeuwse inwoners staat centraal.

Wie zoeken wij?

Jij vindt het leuk om mee te denken over het ontsluiten en verrijken van informatie voor beleidsadvisering op het gebied van de Publieke Gezondheid en te werken in een politiek bestuurlijke context. Je hebt een oprechte intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een gezonder Zeeland en de rol die de GGD daarin speelt. Denk je in oplossingen, kan jij mensen enthousiasmeren en ben je een teamplayer? Dan zoeken wij jou!
Wij zoeken een collega met lef die kan netwerken en verbindend is. Eigenschappen en competenties die wij verder graag terugzien in onze nieuwe collega zijn: bevlogen, doortastend, ondernemend en resultaatgericht. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau.

In welk team kom je te werken?

Je komt te werken in het team Onderzoek en Advies. Dit is een enthousiast team met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen. In al jouw werkzaamheden handel je vanuit onze kernwaarden deskundig, doeltreffend, actief en samen.
 

Wat bieden wij?

Werken bij de GGD betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.

Verder bieden wij jou: 

  • Het salaris bedraagt (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) maximaal € 5.372,- (einde schaal 11) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO (peildatum 1 april 2022);
  • Een tijdelijke baan tot en met 31 december 2023; 
  • Een uitdagende baan voor 12 uur per week, met flexibele werktijden en een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans; 
  • Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van sportschoolabonnement.  

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG. Standplaats is Goes. 

 
Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Janneke van Schaik, Adviseur Publieke Gezondheid, telefoon 06-30998403.
Heb je algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan tijdens kantooruren contact op met HRM via telefoonnummer 0113 – 249 488 of via hrm@ggdzeeland.nl.  We helpen je graag verder!


Enthousiast geworden?

Ben jij op zoek naar een organisatie die past bij jouw ambities en ben jij ervan overtuigd dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team? Solliciteer dan via de "Solliciteren" knop hiernaast. Solliciteren kan tot en met 6 april 2023. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen.

De gesprekken staan gepland op 13 april in de ochtend. Gezien de korte tijd tussen sluiting van de vacature en het Paasweekend zullen we kandidaten hierover pas op 11 april kunnen inlichten.

 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties