Menu

Lees voor

 

   Gezond zijn en blijven willen we allemaal 
   De publieke gezondheidszorg richt zich op het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan.

   De ambitie van GGD Zeeland is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. Dit doen we 
   namens de Zeeuwse gemeenten en samen met onze partnerorganisaties. 

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van de public health in Zeeland en ben jij toe aan een verantwoordelijke, dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is?

Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega voor de functie van

 

Arts Infectieziektebestrijding


Voor 36 uur per week (1,0 fte)

Ook basis artsen zijn welkom om te solliciteren

 

Wat ga je doen?

Als arts M&G voer je activiteiten uit in het kader van de Wet Publieke Gezondheid en verricht je geneeskundig onderzoek op gebied van algemene infectieziektebestrijding, seksuele gezondheid en reizigersadvisering. Je bent verantwoordelijk voor een actief beleid in de opsporing van infectieziekten, bron- en contactonderzoek en actieve surveillance en voor het onderhouden van een netwerk met relevante professionals en instellingen. Ook geef je voorlichting en adviezen aan de bevolking over de preventie en risico’s van infectieziekten.
Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling op het vakgebied en bent verantwoordelijk voor de beleidsuitvoering op medisch gebied. Actualiseert regelingen, procesbeschrijvingen en werkafspraken of stelt deze op.
Je neemt samen met jouw collega's (volgens een rooster) deel aan de bereikbaarheidsdienst infectieziektebestrijding. 

Wie zoeken wij?

Je bent geregistreerd als arts Maatschappij en Gezondheid met profielregistratie Infectieziektebestrijding KNMG en je hebt affiniteit met en enthousiasme voor publieke gezondheid, infectieziektebestrijding, epidemiologie, vaccinologie, soa-bestrijding, risicogroepen en het (doen en opzetten) van wetenschappelijk onderzoek. Ook basis artsen zijn welkom om te solliciteren.
Je bent samenwerkingsgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanzelfsprekend ben je accuraat en stressbestendig en ga je klantgericht te werk. Ook beschik je over een goed analytisch vermogen en stel je je flexibel op. Je bent in bezit van rijbewijs B.

In wat voor team kom je te werken?

Je komt te werken in het team infectieziektebestrijding, een team met ervaren artsen en verpleegkundigen die elkaar ondersteunen en uitdagen in de dynamische omgeving van de publieke gezondheidszorg.

Wat bieden wij?

Een baan met veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing in een organisatie waar sprake is van een informele cultuur met veel onderlinge betrokkenheid van collega's. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris voor een basisarts maximaal 5.997,- (schaal 11) en voor een arts Maatschappij & Gezondheid 1e fase met profiel-registratie maximaal € 6.777,- (schaal 12 ) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de CAO SGO (peildatum 1-1-2024). Daarnaast bieden wij je een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt.
De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van een VOG. Je standplaats is Goes
GGD Zeeland kent geen vergoeding voor woon-werkverkeer. Wel kan je reiskosten woon-werkverkeer uitruilen via het IKB.

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Fleur Groenendijk via telefoonnummer 06-57310928.
Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met hrm@ggdzeeland.nl

Enthousiast geworden?

Stuur ons je CV en motivatie via de knop solliciteren rechtsboven. Dan komt je sollicitatie binnen via onze Werving- en Selectiemodule.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties