Menu

Lees voor

 

Alleen samen maken we onze ambities waar!
Met ruim driehonderd collega's werken wij dagelijks aan het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. Onze ambitie is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.

 

Ben jij een enthousiaste inkoopadviseur/contractmanager die op zoek is naar uitdagingen, snel kan schakelen, beschikt over een hands-on mentaliteit, een teamplayer is en wil meewerken aan een professionaliseringsslag  op het gebied van inkopen en contractmanagement? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Inkoopadviseur / Contractmanager

24-36 uur per week (aantal uren in overleg)

 

Wat ga je doen?

 • Je maakt een vertaling van de inkoopdoelen naar uitvoerbare inkoop strategieën;
 • Je begeleidt de (Europese)aanbestedingen;
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen aan het management en aan de vakinhoudelijke teams over de strategie en de begeleiding van het inkooptraject;
 • Je bewaakt, organiseert en professionaliseert de inkoopprocessen en controleert het contractmanagement in kader van rechtmatigheid;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de inkopen en de contracten, het opstellen en controleren van contracten en onderhoudt de relatie met de diverse opdrachtnemers over de gemaakte contractuele afspraken;
 • Je bent de schakel tussen de diverse stakeholders voor zowel intern als extern;
 • Je adviseert ten aanzien van contractafspraken en je hebt tijdig je adviezen paraat voor (aanpassingen van) nieuwe contracten middels een inkooptraject of een procedure;
 • Je bent in staat om het inkoop- en contractmanagement door te ontwikkelen volgens de laatste trends en je collega’s hierin mee te nemen.

 

Wie zoeken wij?

Als inkoopadviseur / Contractmanager vinden wij het belangrijk dat jij passie hebt voor het vak. Je beschikt over lef, doorzettingsvermogen, enthousiasme en daadkracht. Je bent accuraat, analytisch, commercieel ingesteld, kunt scherp onderhandelen, en communicatief sterk onderlegd zowel mondeling als schriftelijk.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met kennis en ervaring van inkoop, aanbestedingstrajecten en contractmanagement. Bij voorkeur heb je Nevi 1 (Publiek) of gelijkwaardige opleiding, ben je hiervoor studerend of bereid deze te volgen.

 

In wat voor team kom je te werken?

Je komt te werken binnen het organisatieonderdeel bedrijfsvoering binnen het team inkoop, facilitair en huisvesting. Dit is een team met een informele sfeer en met vakkundige collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen.

Als Inkoopadviseur / Contractmanager werk je nauw samen met team financiën en control om de rechtmatigheid van inkopen te borgen.

Durf jij de uitdaging aan?

 

Wat bieden wij?

Werken bij GGD Zeeland betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.

En verder…

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.725,- (schaal 11) bruto per maand bij een fulltime dienstverband volgens de cao SGO (peildatum 2 januari 2023).
 • Zal de aanstelling in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met de intentie deze later om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Bieden we jou een uitdagende baan voor minimaal 24 tot 36 uur per week. Het aantal uren is bespreekbaar.
 • De  werktijden zijn flexibel. We beschikken over een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans. Jouw standplaats is Goes.
 • Krijg je een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van een sportschoolabonnement.

GGD Zeeland kent geen vergoeding voor woon- werkverkeer. Wel is er de mogelijkheid gebruik te maken van de uitruilregeling vergoeding woon- werkverkeer via het IKB.

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

GGD Zeeland is een crisisorganisatie en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat. Om dit te realiseren wordt gebruikgemaakt van piketfunctionarissen die naast hun dagelijkse werkzaamheden een nevenfunctie in de crisisorganisatie hebben. Bij een grote crisis en/of opschaling bestaat de mogelijkheid dat zij hierin een actieve rol krijgen, passend bij hun functie, kennis en expertise. 

 

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Teamleider Bedrijfsvoering Richard Harinck, bereikbaar op: 06- 82 202 602. Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met afdeling HRM via telefoonnummer 0113-249488 of hrm@ggdzeeland.nl.

 

Enthousiast geworden?

Past deze functie bij jouw ambities en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan onze ambitie? Solliciteer dan zo snel mogelijk.  maar uiterlijk 24 november 2023, via de knop "Solliciteren" hiernaast. We kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties