Menu

Lees voor

 

   Gezond zijn en blijven willen we allemaal 
   De publieke gezondheidszorg richt zich op het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan.

   De ambitie van GGD Zeeland is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. Dit doen we 
   namens de Zeeuwse gemeenten en samen met onze partnerorganisaties. 

 

Ben jij een zelfstandige, enthousiaste jeugdverpleegkundige en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van alle Zeeuwse kinderen van 0 tot 12 jaar? Neem jij daarnaast gemakkelijk de leiding en beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden? Wij verwelkomen in team Goes graag een nieuwe collega voor de functie van

 

Jeugdverpleegkundige

 

voor 36 uur per week

 

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde als jeugdverpleegkundige binnen de publieke gezondheidszorg. Je voert zelfstandig taken uit, met name gericht op het analyseren van het welzijn en signaleren van lichamelijke, psychische en sociale problemen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Vanaf de zwangerschap tot en met de basisschoolleeftijd ben jij relevant en betekenisvol voor zowel het kind als de ouder(s)/verzorger(s) en geef je zo nodig aanvullend advies en voorlichting over leefstijl en opvoeding.

Je bent werkzaam op consultatiebureaus en scholen. De kinderen die je ziet worden onderzocht op lichamelijke ontwikkelingen, gevolgd en begeleid in hun sociaal emotionele ontwikkeling en gevaccineerd tegen ziektes (Rijksvaccinatieprogramma). De resultaten bespreek je transparant met jongeren, ouders/verzorgers en leerkrachten. Waar nodig verwijs je door en draag je zorg voor de continuïteit binnen de ketenzorg. Je adviseert en ondersteunt de school bij de ontwikkeling van groepsgerichte activiteiten op het gebied van gezondheid en gedrag. Daarnaast geef je zelf groepsgerichte voorlichting, verzorg je (opvoed) cursussen en lever je een bijdrage in het adviseren van gemeente op het gebied van publieke gezondheid. Een erg diverse functie dus.

Wie zoeken wij?

Je bent een initiatiefrijke verpleegkundige met een heldere visie op de ontwikkelingen binnen de sector en de rol van de jeugdverpleegkundige daarbinnen. Je neemt gemakkelijk de leiding in situaties. Het is belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en het leuk vindt om op verschillende locaties binnen Zeeland te werken. Je hebt een goed analytisch vermogen. Contact leggen en adviseren gaan je goed af.

Je bent bij voorkeur per 1 februari 2023 of eerder beschikbaar. Je beschikt over een afgeronde HBO-V opleiding (of verpleegkundige A + MGZ). Vanzelfsprekend ben je BIG geregistreerd. Werkervaring binnen de jeugdgezondheidszorg is een pré. Omdat je op verschillende locaties kan komen te werken, heb jij bij voorkeur rijbewijs B en beschik je over eigen vervoer.

In wat voor team kom je te werken?

Je komt te werken in een enthousiast team in regio Goes met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen in de dynamische omgeving van de publieke gezondheidszorg. In overleg met de jeugdarts en je collega jeugdverpleegkundigen worden alle werkzaamheden binnen het team goed afgestemd.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige baan voor 36 uur per week in een organisatie met informele sfeer en een prettig werkklimaat. De aanstelling zal in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met de mogelijkheid deze later om te zetten naar een vast dienstverband. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.581,- (start schaal 8) en maximaal € 4.208,- (einde schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO (peildatum 1 april 2022). Wij bieden je een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt. Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van een VOG.

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Rebecca van der Griend via telefoonnummer 06-83331613. Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met HRM via telefoonnummer 0113-249488 of hrm@ggdzeeland.nl.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan uiterlijk 15 december 2022 via de knop "Solliciteren" hiernaast. De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 21 december 2022.

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties