Menu

Lees voor

De Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland (13,78 fte) is verantwoordelijk voor de inkoop van jeugdhulp voor de dertien Zeeuwse gemeenten. De kerntaken zijn het inkopen van jeugdhulp, het contractbeheer, het voeren van een financiële administratie en het monitoren en beheren van het Zeeuwse jeugdhulpbudget. Er zijn op dit moment contracten met ruim 125 aanbieders. Het totale jeugdhulpbudget bedraagt ongeveer € 115 mln. De organisatie is onderdeel van de Gemeenschappelijke Regeling GGD Zeeland maar wordt aangestuurd door de Zeeuwse gemeenten.

De Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland zoekt per direct een bevlogen

 

 

Contractmanager (m/v)

Voor 32-36 uur per week

 

Wat houdt deze functie in?

De contractmanager is verantwoordelijk voor het relatiebeheer met een aantal toegewezen jeugdhulpaanbieders. De contractmanager stelt adviezen op voor de samenwerkende gemeenten met betrekking tot de inrichting van het jeugddomein, het inkoopbeleid, en de relaties met jeugdhulpaanbieders. De contractmanager werkt in teamverband aan inkoop- en aanbestedingstrajecten en voert de onderhandelingen hierover met de jeugdhulpaanbieders. De contractmanager maakt afspraken met gemeenten en jeugdhulpaanbieders over productie, kwaliteit en samenwerking. Je hebt inzicht in prestaties van aanbieders en rapporteert proactief. De contractmanager bewaakt deze aspecten door rapportages en overleggen. De contractmanager adviseert, bemiddelt en coördineert bij jeugdhulpvragen die uitstijgen boven de reguliere mogelijkheden. Naast individuele casuïstiek waarvoor bemiddeling en coördinatie nodig is signaleert de contractmanager (structurele) lacunes in het gespecialiseerde jeugdhulpaanbod. De contractmanager fungeert hierbij als vraagbaak voor de gemeentelijke toegangsorganisatie en de jeugdhulpaanbieders. Je werkt samen met de Zeeuwse gemeenten en zorgaanbieders aan belangrijke maatschappelijke thema’s.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in het sociaal domein op het vlak van de Jeugdwet. Je hebt kennis van het specialistische jeugdhulpaanbod in Nederland en bij voorkeur in Zeeland. Je bent een strateeg die initiatief neemt, processen stevig neerzet en begeleidt, en risico’s en prioriteiten helder heeft. Je bent maatschappelijk betrokken. Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een prachtige baan met veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing in een organisatie met een informele sfeer en een prettig werkklimaat. Benoeming vindt in eerste instantie plaats met een tijdelijke arbeidsovereenkomst of op basis van een inhuurovereenkomst, maar wij bieden een perspectief voor langere tijd. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.169,- (schaal 11) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De GGD Zeeland volgt de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties. De standplaats is Goes maar in principe werk je ook deels thuis vanwege de huidige Corona maatregelen. Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van een VOG.?

Interesse?

Solliciteer uiterlijk 13 februari 2022 a.s. via de knop 'solliciteren' hiernaast! 

De eerste gesprekken zijn gepland op 17 en 18 februari. Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Diederik Geijs, senior inkoopadviseur/coördinator, telefoon 06-23147174.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type functie

Acties