Menu

Lees voor

De Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland is verantwoordelijk voor de inkoop van jeugdhulp voor de dertien Zeeuwse gemeenten. De kerntaken zijn het inkopen van jeugdhulp, het contractbeheer, het voeren van een financiële administratie en het monitoren en beheren van het Zeeuwse jeugdhulpbudget. Er zijn op dit moment contracten met ruim honderd aanbieders. De organisatie is onderdeel van de Gemeenschappelijke Regeling GGD Zeeland.

 

Momenteel loopt er een onderzoek vanuit het bestuur van IJZ om te kijken naar de governance van de inkooporganisatie. Voor deze periode wordt gezocht naar een betrokken, ervaren en kundige 

 

Manager Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland 

 

32-36 uur per week (te standplaats Goes) voor de duur van minimaal een jaar (en minimaal tot een warme overdracht richting een nieuwe governance-structuur georganiseerd kan worden). Afhankelijk van de uitkomst van dit onderzoek is verlenging mogelijk.

Organisatievorm
De Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland is opgericht door de dertien gemeenten in Zeeland en heeft een eigen bestuurlijke aansturing. Deze bestuurscommissie wordt ingesteld door het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling GGDZ. De Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland (IJZ) is verantwoordelijk voor de inkoop van jeugdhulp voor de dertien Zeeuwse gemeenten. De kerntaken zijn het inkopen en contracteren van jeugdhulp, het voeren van onderhandelingen met zorgaanbieders, het contractbeheer, het voeren van een financiële administratie, het monitoren van het Zeeuwse jeugdhulpbudget en het adviseren van de Zeeuwse gemeenten over de inzet van de jeugdhulp. Voor uitvoerige informatie over de Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland zie: www.inkoopjeugdhulpzeeland.nl.

 

We zoeken
De huidige context vraagt om duidelijkheid, rust en een leider met een stevige persoonlijkheid. Je bent betrokken maar duidelijk naar de autonoom werkende professionals van IJZ, terwijl je op resultaatgerichte wijze invulling geeft aan het functioneren van de organisatie. Je stijl van leidinggeven is inspirerend en empathisch. Je geeft leiding aan de controller, senior inkoop adviseur, contractmanagers, (senior) business analist, zorgmakelaar, financieel-administratief medewerkers en een management ondersteuner. Je hebt ruime ervaring in een bestuurlijke omgeving. Als manager heb je veel contact met  bestuurders van de jeugdhulpaanbieders, wethouders en met de directie van de GGD. Je bent maatschappelijk betrokken en bent verantwoordelijk voor de samenwerking tussen gemeenten en jeugdhulpaanbieders.


Als manager heb je het vermogen om medespelers te engageren. Je neemt een stevige positie in naar de jeugdhulpaanbieders, en bent tegelijkertijd gericht op ontwikkeling en samenwerking. Je werkt intensief samen met de Programmamanager Jeugd Zeeland. Vanzelfsprekend werk je ook samen met andere organisaties in het sociaal domein.

 

Jouw profiel, je…
·         Hebt kennis van bedrijfsvoering en benodigde bedrijfsmatige processen;

·         bent betrokken en betrouwbaar richting alle betrokkenen, hebt empathie en bent inspirerend richting professionals;

·         hebt autoriteit en kan sturing geven aan de (ambtelijke en bestuurlijke) processen en beschikt over politieke sensitiviteit;

·         hebt een natuurlijk verbindend vermogen.


Functie-eisen, de functie vraagt…
·         academisch werk- en denkniveau

·         financieel analytisch vermogen

·         ervaring in het sociaal domein op het vlak van de Jeugdwet of de WMO

·         bij voorkeur ervaring met inkoop, contractbeheer of aanbestedingsvraagstukken

·         bij voorkeur kennis van het (specialistische) jeugdhulpaanbod in Zeeland en Nederland, en van bijbehorende wet- en regelgeving.


Wat bieden we jou
·         Het salaris bedraagt maximaal € 6.616 (schaal 13) op basis van een fulltime werkweek. De gemeentelijke rechtspositie is van toepassing (cao SGO).

·         Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% en overige uitstekende arbeidsvoorwaarden.

·         Voor 32-36 uur per week (te standplaats Goes) minimaal een jaarcontract (en minimaal tot een warme overdracht richting een nieuwe governance-structuur georganiseerd kan worden). Afhankelijk van de uitkomst van dit onderzoek is verlenging mogelijk.

·         Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).


Referenties
Een referentieonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.

Informatie en vragen
Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Joep Roovers (HRM, 06 5107 1863)

Sollicitatie
Stuur je sollicitatie voor 23 november in via de knop solliciteren hiernaast.

Gesprek?
De selectiecommissie bestaat uit een aantal medewerkers van de inkooporganisatie, bestuursleden van de inkooporganisatie, de Directeur Publieke Gezondheid GGD Zeeland en een HR-adviseur. De gesprekken vinden op 30 november plaats.

 

 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type functie

Acties