Menu

Lees voor


   Geweld stopt niet vanzelf 
   Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Iedereen kan bij Veilig Thuis terecht voor informatie, advies en hulp.
   Of je nu slachtoffer, pleger, professional of gewoon bezorgd bent. We doorbreken onveilige situaties en werken samen om te zorgen voor een
   veilige situatie. In Zeeland is Veilig Thuis een onderdeel van de GGD Zeeland. 

 

Ben jij de gedreven professional die energie krijgt van het meedenken over- en schrijven van beleid? Kan jij daarnaast projectmatig te werk gaan? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega voor de functie van: 

 

Beleidsmedewerker 

28 uur per week 

 

 

Wat ga je doen? 

Als beleidsmedewerker Veilig Thuis ben je op de hoogte van de actuele landelijke en regionale ontwikkelingen rondom Veilig Thuis. Deze ontwikkelingen vertaal je naar de praktijk van Veilig Thuis met als doel om de kwaliteit van Veilig Thuis te behouden of te verbeteren.  

 

Concreet ben je verantwoordelijk voor: 

 • Verzamelen van signalen en knelpunten; 
 • Het maken van (cijfermatige) analyses; 
 • Opstellen, implementeren en borgen van beleid; 
 • Het  beschrijven van- en doen van verbetervoorstellen ten aanzien van processen; 
 • Het monitoren en implementeren van actuele landelijke en regionale ontwikkelingen omtrent beleidsthema's 
 • Het uitvoeren van interne- en externe steekproeven; 
 • Actieve deelname aan regionale en landelijke beleids- en kwaliteitsoverleggen; 
 • Het borgen van de kwaliteit (procesmatig).  
 • Uitvoeren van projectwerkzaamheden 

 

 

Wie zoeken wij? 

Jij beschikt over:  

 • Een HBO-diploma 
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring   
 • Recente ervaring als beleidsmedewerker binnen (1) een gemeente of (2) hulpverlening   
 • Kennis van projectmatig en procesmatig werken 
 • Een proactieve en ondernemende werkhouding 
 • Kennis over Veilig Thuis Zeeland en de Zeeuwse sociale kaart is een pré 

 

Ben jij deze persoon en kan jij daarbij je goed staande houden in een bestuurlijke omgeving? Weet jij met de verschillende belangen om te gaan en ben jij daarbij communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)? Dan zoeken wij jou. 

 

In welk team kom je te werken? 

Je komt te werken binnen de GGD Zeeland bij de afdeling Veilig Thuis. Veilig Thuis levert een bijdrage aan het effectief stoppen van geweld en het doorbreken van situaties omtrent huiselijk geweld en kindermishandeling. De afdeling kent twee teams, te weten het Advies en Meldingen Team en het Ondersteuning en Onderzoek Team. Je werkt daarin samen met ervaren professionals die elkaar ondersteunen, bevragen en scherp houden.  

Als Beleidsmedewerker werk je nauw samen met het team alsmede met de gedragswetenschappers, manager, teamleider en strategisch beleidsadviseur.  

 

Wat bieden wij? 

Werken bij Veilig Thuis betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.  

 

Verder bieden wij jou: 

Het salaris bedraagt (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) maximaal € 5.009,- (einde schaal 10) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO (peildatum 2 januari 2023); 

De aanstelling zal in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met de intentie deze later om te zetten naar een vast dienstverband. 

We bieden jou een uitdagende baan voor 28 uur per week, met standplaats Goes, met flexibele werktijden en een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans. 

Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van sportschoolabonnement. 

 

GGD Zeeland kent geen vergoeding voor woon-werkverkeer. Wel is er de mogelijkheid gebruik te maken van de uitruilregeling vergoeding woon-werkverkeer via het IKB. 

 

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG.  

 

Meer weten? 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Annemieke Hengst  (Manager Veilig Thuis) tel. 06 – 82148238, Evi Tournois (Gedragswetenschapper Veilig Thuis) tel. 06-83905589 of Monique Farenhorst (Procesondersteuner) tel. 06-30999050.  

 

Heb je algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HRM@ggdzeeland.nl, tel. 0113-249488. 

 

Enthousiast geworden? 

Ben jij op zoek naar een organisatie die past bij jouw ambities en ben jij ervan overtuigd dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team? Solliciteer dan via de "Solliciteren" knop hiernaast. De deadline voor sollicitaties is op 3 december 2023.  De eerste gesprekken vinden plaats op 13 december a.s. in de ochtend.

 

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen. 

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties