Menu

Lees voor


   Geweld stopt niet vanzelf 
   Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Iedereen kan bij Veilig Thuis terecht voor informatie, advies en hulp.
   Of je nu slachtoffer, pleger, professional of gewoon bezorgd bent. We doorbreken onveilige situaties en werken samen om te zorgen voor een
   veilige situatie. In Zeeland is Veilig Thuis een onderdeel van de GGD Zeeland. 

 

 

Ben jij de gedreven professional die advies en ondersteuning biedt aan cliënten en professionals omtrent huiselijk geweld en kindermishandeling? Kan jij daarnaast telefonisch snel een inschatting maken van de situatie aan de andere kant van de lijn? En kun jij letterlijk en figuurlijk de verbinding leggen? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega voor de functie van: 

 

Medewerker Advies en Meldingen Team 

32-36 uren per week 

 

 

Wat ga je doen? 

Als medewerker van het Advies en Meldingen Team voer je dagelijks gesprekken met zowel professionals als particulieren over onveilige (thuis)situaties. Hieromtrent geef je telefonisch en/of schriftelijk advies en/of wordt er een melding gemaakt omtrent de voorgedragen situatie. Daarnaast beoordeel je alle schriftelijke meldingen op urgentie en risico’s. Op basis van een veiligheidstaxatie breng je samen met je collega’s de veiligheidsrisico’s in kaart en zorg je ervoor dat een gedegen veiligheidsbeoordeling tot stand komt. Vervolgens zet je in samenwerking met ketenpartners vervolgstappen uit die passen bij de aard en het risico van het geweld.  

Intern signaleer je mogelijkheden voor verbetering inzake de (door-)ontwikkeling van protocollen, procedures en de te leveren diensten. Samen met je collega’s van het Advies en Meldingen Team voer je deze werkzaamheden op kantoor uit vanuit onze hoofdvestiging in Goes.  

Wie zoeken wij? 

Jij beschikt over:  

  • Een HBO-diploma (MWD, SPH, Pedagogiek of Social Work)
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van de sociale kaart in Zeeland
  • Een geldige SKJ-registratie
  • De vaardigheden om hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden
  •  De vaardigheid om samen te werken met diverse ketenpartners en jouw team 

De professionals van Veilig Thuis hebben een grote verantwoordelijkheid. Op grond daarvan zoeken wij iemand die waar nodig in staat is zich te positioneren, regie pakt en overwogen en onderbouwd standpunten kan weergeven. Je bent daarbij daadkrachtig, proactief en resultaatgericht en je bent in staat situaties snel te analyseren en om te zetten in actie(s). In dit alles zien we in jou een verbinder, ook in situaties waarin een cliënt niet altijd een hulpvraag heeft. Dit is de uitdaging waar elke professional in ons team voor staat.  

In welk team kom je te werken? 

Je komt te werken binnen de GGD Zeeland bij de afdeling Veilig Thuis. Veilig Thuis levert een bijdrage aan het effectief stoppen van geweld en het doorbreken van situaties omtrent huiselijk geweld en kindermishandeling. De afdeling kent twee teams, te weten het Advies en Meldingen Team en het Ondersteuning en Onderzoek Team. Je werkt daarin samen met ervaren professionals die elkaar ondersteunen, bevragen en scherp houden.  

Durf jij de uitdaging aan? 

Wat bieden wij? 

Werken bij Veilig Thuis betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.  

Verder bieden wij jou: 

  • Het salaris bedraagt (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) maximaal € 4.537,- (einde schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO (peildatum 2 januari 2023);
  • De aanstelling zal in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met de intentie deze later om te zetten naar een vast dienstverband.
  • We bieden jou een uitdagende baan voor 32-36 uur per week, met standplaats Goes, met flexibele werktijden en een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans.
  • Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van sportschoolabonnement. 

GGD Zeeland kent geen vergoeding voor woon-werkverkeer. Wel is er de mogelijkheid gebruik te maken van de uitruilregeling vergoeding woon-werkverkeer via het IKB. 

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG en overleggen van SKJ-registratie.  

Meer weten? 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Bridget Luijten (Teamleider Veilig Thuis) tel. 06-82657487,  Evi Tournois (Gedragswetenschapper Veilig Thuis) tel. 06-83905589 of Monique Farenhorst (Procesondersteuner) tel. 06-30999050.  

Heb je algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HRM@ggdzeeland.nl, tel. 0113-249488. 

Enthousiast geworden? 

Ben jij op zoek naar een organisatie die past bij jouw ambities en ben jij ervan overtuigd dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team? Solliciteer dan via de "Solliciteren" knop hiernaast. De deadline voor sollicitaties is op 22 november 2023. De eerste gesprekken vinden plaats op 28 november 2023 (in de middag).  

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen. 

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties