Menu

Lees voor


   Geweld stopt niet vanzelf 
   Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Iedereen kan bij Veilig Thuis terecht voor informatie, advies en hulp.
   Of je nu slachtoffer, pleger, professional of gewoon bezorgd bent. We doorbreken onveilige situaties en werken samen om te zorgen voor een
   veilige situatie. In Zeeland is Veilig Thuis een onderdeel van de GGD Zeeland. 

 

Ben jij de gedreven professional die advies en ondersteuning wil bieden aan cliënten en professionals omtrent huiselijk geweld en kindermishandeling en ben jij daarbij in staat om telefonisch snel een inschatting te maken van de situatie aan de andere kant van de lijn en kun je letterlijk en figuurlijk de verbinding leggen? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega voor de functie van:

 

Medewerker Advies en Meldingen Team

32-36 uren per week, standplaats Goes

In verband met formatie uitbreiding zijn we doorlopend op zoek naar meerdere (parttime en/of fulltime) kandidaten.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker van het Advies en Meldingen Team voer je dagelijks gesprekken met zowel professionals als particulieren over onveilige (thuis) situaties. Hieromtrent geef je telefonisch en/of schriftelijk advies en/of wordt er een melding gemaakt omtrent de voorgedragen situatie. Daarnaast beoordeel je alle schriftelijke meldingen op urgentie en risico’s. Het betreft een kantoorbaan en je hebt merendeel telefonisch contact. Op basis van een veiligheidstaxatie breng je samen met je collega’s de veiligheidsrisico’s in kaart en zorg je ervoor dat een gedegen veiligheidsbeoordeling tot stand komt. Vervolgens zet je in samenwerking met ketenpartners vervolgstappen uit die passen bij de aard en het risico van het geweld. Intern signaleer je mogelijkheden voor verbetering inzake de (door-)ontwikkeling van protocollen, procedures en de te leveren diensten. Samen met je collega’s van het Advies en Meldingen Team voer je deze werkzaamheden uit vanuit onze hoofdvestiging in Goes.

De functiebeschrijving is hier leidend in.

 

Wie zoeken wij?

Je bent een afgestudeerde HBO-er (MWD, SPH, Pedagogiek of Social Work), je beschikt over, bij voorkeur  minimaal 3 jaar, relevante werkervaring, hebt kennis van de sociale kaart en je bent SKJ geregistreerd. Medewerkers van Veilig Thuis hebben een grote verantwoordelijkheid. Op grond daarvan zoeken wij iemand die waar nodig in staat is zich te positioneren, regie pakt en die in staat is om een overwogen en onderbouwd standpunt weer te geven. Daarbij beschik je over zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden waarbij je hoofd- en bijzaken goed van elkaar weet te onderscheiden. Je bent daarbij daadkrachtig, proactief en resultaatgericht en je bent in staat snel te schakelen, te analyseren en dit om te zetten in actie(s). In dit alles zien we in jou een verbinder. Ook in situaties waarin een cliënt niet altijd een hulpvraag heeft. Daarnaast ben jij in staat samen te werken met zowel interne als externe ketenpartners, als in een team. Dit is de uitdaging waar elke professional in ons team voor staat.

 

In welk team kom je te werken?

Je komt te werken binnen de GGD Zeeland bij de afdeling Veilig Thuis. Veilig Thuis levert een bijdrage aan het effectief stoppen van geweld en het doorbreken van situaties omtrent huiselijk geweld en kindermishandeling. De afdeling kent twee teams, te weten het Advies en Meldingen Team en het Ondersteuning en Onderzoek Team. Je werkt daarin samen met ervaren professionals die elkaar ondersteunen, bevragen en scherp houden.

Durf jij de uitdaging aan?

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige baan in een organisatie die zich kenmerkt door een informele sfeer, een prettig werkklimaat en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. De GGD Zeeland kent geen vergoeding voor woon-werkverkeer. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingeschaald. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de SGO, dat is maximaal € 4208,- per maand bij een full time aanstelling van 36 uur per week. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Afhankelijk van financiële ontwikkelingen en bij gebleken geschiktheid kan deze worden omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent Gedrag en een SKJ registratie.

Standplaats is Goes.

 

Meer weten?

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Vivian van Bon (Manager Veilig Thuis) tel. 06- 12740261, Evi Tournois (Gedragswetenschapper Veilig Thuis) tel. 06-83905589 of Monique Farenhorst (Procesondersteuner) tel. 06-30999050. Heb je algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HRM, tel. 0113-249488.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan voor 30 april via de knop 'solliciteren' hiernaast!

 

Gesprek?

Als wij ook enthousiast over jou zijn, dan volgt er een gesprek. We streven ernaar de 1e gesprekken op 10 en 12 mei 2022 en de 2e gesprekken op 13 en 19 mei 2022 te laten plaatsvinden.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties