Menu

Lees voor

 

Alleen samen maken we onze ambities waar!
Met ruim driehonderd collega's werken wij dagelijks aan het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. Onze ambitie is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.

Ben jij een enthousiaste verpleegkundig specialist en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van alle Zeeuwse kinderen van 0 tot 19 jaar? In deze rol werk je op het grensgebied van verpleegkunde en geneeskunde. Lijkt het jou leuk om mee te denken in de invulling van deze relatief nieuwe functie binnen de Zeeuwse jeugdgezondheidszorg?

Wij verwelkomen graag een nieuwe collega voor de functie van 

Verpleegkundig specialist (jeugdgezondheidszorg)


 24 - 36 uur per week 

  

Wat ga je doen? 

Geen dag is hetzelfde als verpleegkundig specialist binnen de jeugdgezondheidszorg. Zo draai je bijvoorbeeld in de ochtend spreekuur op het consultatiebureau en ben je in de middag op pad voor een huisbezoek voor een nieuwkomersgezin. Het ene moment bezoek je een school, het andere moment zit je in een multidisciplinair overleg met onze ketenpartners om een gezin te ondersteunen bij hun hulpvraag. Een erg afwisselende en uitdagende functie.

Als verpleegkundig specialist werk je op het snijvlak tussen de verpleegkundige en de arts. Jouw expertise ligt op het gebied van complexe zorg voor kwetsbare kinderen, waarbij je werkt vanuit een geïntegreerde medische en verpleegkundige invalshoek.

Jij signaleert, onderkent en voorkomt vroegtijdig somatische, psychosociale en ontwikkelingsproblematiek bij jeugdigen. Je stelt diagnoses, stelt behandelplannen op, voert behandelingen uit en coördineert het traject.

Je werkt vraaggericht en maakt een goede inschatting van wat nodig is voor het kind en de ouders om de zelfredzaamheid te vergroten. Waar nodig adviseer je, coördineer je en/of verwijs je door naar een andere (zorg)organisatie. Alles voor de beste zorg.

Wie zoeken wij? 

Je bent een enthousiaste verpleegkundig specialist en wil graag werken binnen de jeugdgezondheidszorg. Verder beschik jij over:

-       Een HBO-V diploma aangevuld met de opleiding MANP (Master Advanced Nursing Practice)

-       Een BIG-registratie en inschrijving in het kwaliteitsregister

-       De juiste communicatieve en verbindende vaardigheden voor een effectief contact met collega’s, kinderen, hun ouders en ketenpartners

-       Ervaring binnen deze doelgroep (pré), maar ook zonder deze ervaring nodigen we je uit te solliciteren

-       Een rijbewijs B en een auto vanwege het ambulante karakter van de functie

In wat voor team kom je te werken? 

De rol van verpleegkundig specialist binnen de Zeeuwse jeugdgezondheidszorg is relatief nieuw. Jouw inzet is onderdeel van een proces waarin we met elkaar ontdekken welke rol en taken het beste passen bij de verschillende functies. Je bent onderdeel van dit proces en je zal hierin, samen met de andere verpleegkundig specialisten, een actieve bijdrage leveren. 

Je komt te werken in een enthousiast en warm team met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen in de dynamische omgeving van de publieke gezondheidszorg.  

Wat bieden wij? 

Werken bij de GGD betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.

Verder bieden wij jou:

  • Deze functie is vooralsnog, in afwachting van de definitieve functiewaardering, ingeschaald in schaal 10 (minimaal € 3.090,- en maximaal € 4.671,-) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO (peildatum 1 april 2022).
  • De aanstelling zal in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met de intentie deze later om te zetten naar een vast dienstverband.
  • We bieden jou een uitdagende baan voor 32-36 uur per week, met flexibele werktijden en een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans.
  • Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van sportschoolabonnement.

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG. GGD Zeeland is een crisisorganisatie en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat. Om dit te realiseren wordt gebruikgemaakt van piketfunctionarissen die naast hun dagelijkse werkzaamheden een nevenfunctie in de crisisorganisatie hebben. Bij een grote crisis en/of opschaling bestaat de mogelijkheid dat zij hierin een actieve rol krijgen, passend bij hun functie, kennis en expertise.

Meer weten? 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Jorien van de Flier via telefoonnummer 06-57310905.
Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met HRM via telefoonnummer 0113 249488. 

Enthousiast geworden? 

Past deze functie bij jouw ambities en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan die van ons? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de knop "Solliciteren" hiernaast. We gaan graag met jou in gesprek.

 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties