Menu

Lees voor

 

Alleen samen maken we onze ambities waar!
Met ruim driehonderd collega's werken wij dagelijks aan het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. Onze ambitie is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.

Ben jij een enthousiaste, nieuwsgierige verpleegkundig specialist die graag wilt bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van alle Zeeuwse kinderen van 0 tot 19 jaar? Zoek je een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is? Dan gaan we graag in gesprek met jou over de functie van

 

Verpleegkundig specialist (jeugdgezondheidszorg)


 24 - 36 uur per week 

  

Wat ga je doen? 

Samen met de jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen bevorder, bescherm en bewaak je de veiligheid van de gezondheid en ontwikkeling van kinderen van 0-19 jaar. Je verricht sociaal, medisch en verpleegkundig onderzoek en coördineert deze zorg.

De nadruk ligt op preventie, signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen en vroege opsporing van het ontstaan en verloop van ziektes. Verder stel je waarschijnlijkheidsdiagnoses op basis van klinisch redeneren, anamnese, lichamelijk onderzoek en pas je waar nodig evidence-based interventies toe. Je werkt samen met andere disciplines en communiceert transparant met ouders en kinderen.

Wie zoeken wij? 

Je bent een verpleegkundig specialist en wilt graag werken binnen de jeugdgezondheidszorg.
Verder beschik je over:
-          Een HBO-V diploma aangevuld met de opleiding MANP (Master Advanced Nursing Practice).
-          Een BIG-registratie en inschrijving in het kwaliteitsregister.
-          De juiste communicatieve en verbindende vaardigheden voor een effectief contact met collega's, kinderen, hun ouders en keten partners.
-          Een rijbewijs B en een auto vanwege het ambulante karakter van de functie.

Bij voorkeur heb je ervaring binnen deze doelgroep, maar ook zonder deze ervaring nodigen we je uit te solliciteren.

In wat voor team kom je te werken? 

Je komt te werken in een enthousiast team met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen in de dynamische omgeving van de publieke gezondheidszorg.

De functie verpleegkundig specialist binnen de Zeeuwse jeugdgezondheidszorg is relatief nieuw. Jouw inzet is onderdeel van een proces waarin we met elkaar de rol en taken van de verpleegkundig specialist verder ontwikkelen.

Wat bieden wij? 

Werken bij de GGD betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.

En verder…
• Bedraagt het salaris (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) maximaal € 5.247,- (einde schaal 10) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO (peildatum 1 januari 2024). Een arbeidsmarkttoelage behoort tot de mogelijkheden (volgens artikel 3.9, cao SGO). 
• Zal de arbeidsovereenkomst in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met de intentie deze later om te zetten naar een vast dienstverband.
• Is er de mogelijkheid om in overleg te kijken naar welke leeftijdsgroep je voorkeur uitgaat, waarbij het zwaartepunt van je werk bij deze groep zal liggen.
• Bieden we jou een uitdagende baan voor 24-36 uur per week, met flexibele werktijden en een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans.
• Krijg je een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van een sportschoolabonnement.

GGD Zeeland kent geen vergoeding voor woon- werkverkeer. Wel is er de mogelijkheid gebruik te maken van de uitruilregeling vergoeding woon- werkverkeer via het IKB.
Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG en het overleggen van BIG-registratie.

GGD Zeeland en crisis

GGD Zeeland is een crisisorganisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat om in actie te komen bij noodsituaties die de publieke gezondheid in de regio bedreigen. Om dit te realiseren zijn er piketfunctionarissen die naast hun dagelijkse werkzaamheden een nevenfunctie in de crisisorganisatie hebben. Bij een grote crisis en/of opschaling bestaat de mogelijkheid dat ook andere collega’s hierin een actieve rol krijgen, passend bij hun functie.

Meer weten? 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Jorien van de Flier via telefoonnummer 06-57310905 of met Marlène Nieskens via telefoonnummer 06-82859987.

Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met afdeling HRM via telefoonnummer 0113-249488 of hrm@ggdzeeland.nl.

Enthousiast geworden? 

Past deze functie bij jouw ambities en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan die van ons? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de knop "Solliciteren" hiernaast. We gaan graag met jou in gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type functie

Acties